Köszönjük a visszajelzéseket!

Kari parti

Dátum: 2013.12.03 | Feladó: Kláriés a Mókusok

Szerintem kétféle zenész létezik! Az aki unott arccal a vendéget meg sem hallva a megélhetéséért játszik és Ti! Ti akik önzetlenül, időt energiát nem nézve addig húzzátok a nótát míg a vendég nem unja meg! Elmondhatatlan micsoda fergeteg paryban volt részünk! És ezért hála és köszönet! Nincsen jó buli jó zenész nélkül és hiába a jó zenész ha a társaság lapos! Nálunk a társaság adott volt és amit Ti kihoztatok belőlük hát fantasztikus! A csapatunk része letettetek! Büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek benneteket! Ja és már szervezzük a következő bulit!

Re:Kari parti

Dátum: 2013.12.04 | Feladó: K&T

Nagyon örülünk, hogy jól éreztétek magatokat, köszönjük, hogy ott lehettünk veletek! Kívánjuk, hogy még sok ilyen jó hangulatú, vidám bulitok legyen!

Koszonet

Dátum: 2013.06.18 | Feladó: Elod & Greice

most es itt, lehetosegem van arra , hogy meg koszonjem ..a fogadtatast es azt a tokeletesen vegrehajtott munkat (hangulat mersekelese es iranyitasa, ez alatt azt ertem ami tortenik egy lagzin..eloszor mindenki bulizik aztan leesik a hangulat es fel kell javitani..etc...etc..) amit vegeztetek..egy hihetetlen ejszakat nyujtottatok nekunk...es ne feledjuk el, hogy a felesegemmel mar voltunk tobb buliban itt Magyarorszagon..( mi Brasiliaban elunk) es ebbol a tobb helybol amibe bele ertem Mgyarorszagot es egesz Europat egyedul 2 helyen tudta magat ugy Isten igazabol elengedni....ebbol az egyik az eskuvonk volt ahol ti zeneltetek...a masodik erdekes mododn a Laci bacsinal...megint ti zeneltetek....mit mondjak..minimum erdekes meresi alap;;;egyszerusitve....minden felkeres nelkul..ajanlom a Krisztian K&T nevu bandajat...nem csak hazassagi es lakodalmi bulik lebonyolitasara, hanem mindenfela rendezvenyen valo reszvetelre....a nyelvtani hibak amik vannak...azok a mar lassan 30 eve torteno kulfoldi letviszonyomnak koszonheto...de ami biztos...igazi Magyar Eskuvonk volt....KOSZONJUK..

Re:Koszonet

Dátum: 2013.06.23 | Feladó: K&T

Kedves Előd és Greice! Köszönjük szépen, reméljük még bulizunk együtt az évek során akár itthon akár külföldön!

Tételek: 9 - 12 ból 20
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása