Köszönjük a visszajelzéseket!

Re:Kari parti

Dátum: 2013.12.04 | Feladó: K&T

Nagyon örülünk, hogy jól éreztétek magatokat, köszönjük, hogy ott lehettünk veletek! Kívánjuk, hogy még sok ilyen jó hangulatú, vidám bulitok legyen!

Koszonet

Dátum: 2013.06.18 | Feladó: Elod & Greice

most es itt, lehetosegem van arra , hogy meg koszonjem ..a fogadtatast es azt a tokeletesen vegrehajtott munkat (hangulat mersekelese es iranyitasa, ez alatt azt ertem ami tortenik egy lagzin..eloszor mindenki bulizik aztan leesik a hangulat es fel kell javitani..etc...etc..) amit vegeztetek..egy hihetetlen ejszakat nyujtottatok nekunk...es ne feledjuk el, hogy a felesegemmel mar voltunk tobb buliban itt Magyarorszagon..( mi Brasiliaban elunk) es ebbol a tobb helybol amibe bele ertem Mgyarorszagot es egesz Europat egyedul 2 helyen tudta magat ugy Isten igazabol elengedni....ebbol az egyik az eskuvonk volt ahol ti zeneltetek...a masodik erdekes mododn a Laci bacsinal...megint ti zeneltetek....mit mondjak..minimum erdekes meresi alap;;;egyszerusitve....minden felkeres nelkul..ajanlom a Krisztian K&T nevu bandajat...nem csak hazassagi es lakodalmi bulik lebonyolitasara, hanem mindenfela rendezvenyen valo reszvetelre....a nyelvtani hibak amik vannak...azok a mar lassan 30 eve torteno kulfoldi letviszonyomnak koszonheto...de ami biztos...igazi Magyar Eskuvonk volt....KOSZONJUK..

Re:Koszonet

Dátum: 2013.06.23 | Feladó: K&T

Kedves Előd és Greice! Köszönjük szépen, reméljük még bulizunk együtt az évek során akár itthon akár külföldön!

Esküvö

Dátum: 2013.06.04 | Feladó: Betty es Attila

Nagyon szepen koszonjuk nektek, a rengeteg segitseget, es a fergeteges hangulatot!!!! Azt hiszem a gabika lepucolta mar a saros cipojet, es a fiuk is paff-fal a buvos sarkannyal alszanak:) ! Nem tudunk nektek eleg koszonetet mondani ::))
Mindenkinek nagyon tetszett a repertoar, megtalalta mindenki a kedvere valot! Hiaba, aki tud az tud!!!! Felejthetetlen ejszaka volt!!!! Millio puszink nektek.:) Attila es Betty

Tételek: 13 - 16 ból 23
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Új hozzászólás hozzáadása